FAQs

Si tens dubtes, nosaltres tenim respostes!

Consulta les preguntes més freqüents sobre Elteunegoci.cat

 

Tot i que hauràs de dedicar-hi temps, d’aquesta manera tindràs un millor coneixement de com funciona el sistema, podràs dissenyar el web des de l’inici al teu gust i seràs autosuficient per fer els canvis i les actualitzacions que necessitis quan vulguis. Tot són avantatges! 

No. El sistema està pensat precisament per a persones sense coneixements previs! Crearàs el teu web amb una plantilla basada en WordPress que simplifica molt el disseny del web i comptaràs amb uns tutorials detallats on t’expliquem de manera senzilla com realitzar cadascuna de les accions necessàries. A més, pots contactar amb nosaltres mitjançant els nostres canals de suport per a ajudar-te quan tinguis dubtes.

Sí, en qualsevol moment! Sempre tindràs les claus per a entrar-hi i canviar el que vulguis. El web és teu i amb l’ajuda dels tutorials podràs modificar-lo cada vegada que vulguis.

L’idioma principal del web ha de ser el català. Tot i així, hi ha la opció de tenir dos idiomes més, però la traducció no es fa automàtica, s’haurà de tenir el text traduït prèviament per a poder incloure’l al web.

No, per tenir un e-commerce necessites un sistema de gestió diferent i un allotjament amb altres prestacions i amb un preu més elevat. El que t’oferim és tot el que necessites per a tenir una pàgina web informativa.

El web està fet amb una plantilla que té espai per a que incloguis el logotip del teu negoci, una frase (eslògan), una descripció del negoci i del què oferiu i l’horari d’atenció. Hi ha espai per a incloure les dades de contacte, fotos, vídeos, i documents en pdf, enllaços a les xarxes socials i l’adreça en un mapa. I tot el que t’imaginis! Atreveix-te a ser creatiu!

Des de la Fundació .cat et podem ajudar amb qualsevol dubte que tinguis per donar d’alta el paquet i per a crear el teu web, però has de saber que el teu domini, el teu allotjament i el teu correu estan contractats amb el registrador Entorno Digital. Si tens qualsevol dubte relacionat amb aquests serveis, has de contactar directament amb ells (https://www.entorno.cat/).

El paquet digital que inclou 1 domini .cat, 1 compte de correu .cat i l’allotjament té un cost de 36€ anuals (IVA inclòs). Això són 3€ al més! Inclou totes les eines tècniques, els tutorials i el suport.

Si necessites més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres al correu info@elteunegoci.cat o al telèfon gratuït 900 866192.