FAQs

Si tens dubtes, nosaltres tenim respostes!

Consulta les preguntes més freqüents sobre Elteunegoci.cat

 

Les dues opcions són molt bones, però nosaltres recomanem que intentis fer-te el web pel teu compte. Tot i que hauràs de dedicar-hi més temps, d’aquesta manera tindràs un millor coneixement de com funciona el sistema i podràs dissenyar el web des de l’inici al teu gust. Si no t’atreveixes a fer-ho, ens pots enviar la informació que et demanem al formulari i nosaltres farem una primera versió, però l’adaptació final l’hauràs de fer tu (seleccionar colors, tipus de lletra, canviar informació, etc.).

No. El sistema està pensat precisament per a persones sense coneixements previs! Crearàs el teu web amb una plantilla basada en WordPress que simplifica molt el disseny del web i comptaràs amb uns tutorials detallats on t’expliquem de manera senzilla com realitzar cadascuna de les accions necessàries. A més, pots contactar amb nosaltres mitjançant els nostres canals de suport per a ajudar-te quan tinguis dubtes.

Un cop hagis donat d’alta el paquet de domini, correu i allotjament, ens hauràs d’enviar la informació que et demanem al formulari. Tindràs el teu web fet una setmana després d’haver-nos enviat tota la informació. Recorda que el que tindràs és una primera versió del web que podràs editar pel teu compte en qualsevol moment.

Sí, en qualsevol moment! Tant si el fas pel teu compte com si ens demanes ajuda per a la primera versió, sempre tindràs les claus per a entrar-hi i canviar el que vulguis. El web és teu i amb l’ajuda dels tutorials i la nostra si ho necessites, podràs modificar-lo totes les vegades que vulguis.

L’idioma principal del web ha de ser el català. Tot i així, hi ha la opció de tenir dos idiomes més, però la traducció no es fa automàtica, s’haurà de tenir el text traduït prèviament per a poder incloure’l al web.

No, per tenir un e-commerce necessites un sistema de gestió diferent i un allotjament amb altres prestacions i amb un preu més elevat. El que t’oferim és tot el que necessites per a tenir la teva primera pàgina web.

El web està fet amb una plantilla que té espai per a que incloguis el logotip del teu negoci, una frase (eslògan), una descripció del negoci i del què oferiu i l’horari d’atenció. Hi ha espai per a incloure les dades de contacte, fotos, vídeos, i documents en pdf, enllaços a les xarxes socials i l’adreça en un mapa.

Des de la Fundació .cat et podem ajudar amb qualsevol dubte que tinguis per donar d’alta el paquet i per a crear o modificar el teu web però has de saber que el teu domini, el teu allotjament i el teu correu estan contractats amb el registrador Entorno Digital. Si tens qualsevol dubte relacionada amb aquests serveis, has de contactar directament amb ells (https://www.entorno.cat/).

El paquet digital que inclou 1 domini .cat, 1 compte de correu .cat i l’allotjament té un cost de 36€ anuals (IVA inclòs). Això són 3€ al més! Inclou totes les eines tècniques, els tutorials, el suport i si ho necessites, el muntatge del teu primer web.

Programarem un parell de sessions de formació a l’any per a resoldre dubtes i/o aprofundir en alguns conceptes. Publicarem la informació al nostre web i us contactarem quan arribi el moment.

Si necessites més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres al correu info@elteunegoci.cat o al telèfon gratuït 900 866192.