Aliances

La Fundació .cat treballa amb altres entitats per a fomentar la llengua i la cultura catalana al territori. Aquestes entitats estan al servei de la ciutadania oferint uns serveis especialitzats. En aquest apartat us volem donar a conèixer aquestes entitats i què us ofereixen.

El Servei d’Assessorament Lingüístic del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) et fa recomanacions lingüístiques i et dona els recursos més adients perquè la teva empresa es comuniqui en català. 
T’ajuda a corregir traduir el contingut del web i garanteix la qualitat de les comunicacions.  Si vols un treball més personalitzat per millorar la comunicació de l’empresa, t’ofereix assessorament lingüístic i seguiment a través de serveis com el Pla d’autonomia lingüística o l’entrenament lingüístic. També et recomana altres eines per a les consultes lingüístiques en general, com l’Optimot.

Plataforma per la llengua és una entitat sense ànim de lucre que treballa per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social als diferents àmbits i territoris de parla catalana.

Des de l’àmbit de treball d’Empresa i consum, busquen sensibilitzar les empreses i comerciants sobre la legislació en matèria lingüística i les bones pràctiques en cada àmbit de relació amb el consumidor  perquè introdueixin la llengua catalana en els criteris bàsics d’actuació i d’aplicació de la llei.

La Fundació Vincle treballa per una societat cohesionada i inclusiva en tots els àmbits, focalitzant sobretot els esforços en la llengua catalana com a element cohesionador.